Vintage shabby chic

Warning: Illegal string offset 'wp_pinterest_pin_it_button_layout' in /home/diy-party.nl/www/wp-content/plugins/wp-pinterest/includes/functions.php on line 186 Warning: Illegal string offset 'wp_pinterest_pin_it_button_single_display' in /home/diy-party.nl/www/wp-content/plugins/wp-pinterest/includes/functions.php on line 187 Warning: Illegal string offset 'wp_pinterest_pin_it_button_page_display' in /home/diy-party.nl/www/wp-content/plugins/wp-pinterest/includes/functions.php on line 188 Warning: Illegal string offset 'wp_pinterest_pin_it_button_excerpt_display' in /home/diy-party.nl/www/wp-content/plugins/wp-pinterest/includes/functions.php on line 189 Warning: Illegal string offset 'wp_pinterest_username' in /home/diy-party.nl/www/wp-content/plugins/wp-pinterest/includes/functions.php on line 206 Warning: Illegal string offset 'wp_pinterest_follow_button_layout' in /home/diy-party.nl/www/wp-content/plugins/wp-pinterest/includes/functions.php on line 207 Warning: Illegal string offset 'wp_pinterest_follow_button_single_display' in /home/diy-party.nl/www/wp-content/plugins/wp-pinterest/includes/functions.php on line 208 Warning: Illegal string offset 'wp_pinterest_follow_button_page_display' in /home/diy-party.nl/www/wp-content/plugins/wp-pinterest/includes/functions.php on line 209 Warning: Illegal string offset 'wp_pinterest_follow_button_excerpt_display' in /home/diy-party.nl/www/wp-content/plugins/wp-pinterest/includes/functions.php on line 210

vintagesc5-e1285115576734

Je eerste verjaardag zal er maar zo hebben uitgezien! Dit stel heeft even uitgepakt voor de verjaardag van hun kleine meid….Een feeste compleet in het thema Vintage Shabby Chic. Mocht je hier nog geen beeld bij hebben, bekijk deze foto’s dan eens goed. Uiteraard kan je dit¬†thema ook voor jouw DIY Party of DIY Wedding gebruiken. Bekijk hier de hele fotoreportage op de website van Pizzazzerie.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>